Novi Sad
06.11.2013.
10:05 > 11:03
Osnovna škola "Petefi Šandor" i Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" ostvarile su najbolje rezultate na sportskim takmičenjima, u prethodnoj školskoj godini.  
  • Anonimus3

    31.05.2014 11:02
    Osnovna skola ''Petefi Sandor'' najbolja.. Bravooo!!!
  • Majka

    08.11.2013 08:41
    Bravo!!!!!
    Kao majka jedne od devojčica koja redovno donosi medalju sa tih takmičenja tvrdim da su nastavnici fizičkog vaspitanja u OŠ "Petefi Šandor" posvećeni deci i radu. Deca se bave sportom ali ne nužno onim u kom predstavljaju školu.
  • 07.11.2013 23:23
    tuđe perje
    Sve je to smešno i jadno...To je toliko mali broj dece s obzirom na broj učenika u školi,da nije za pomen.Čast jako malom broju izuzetaka,ali sve su to rezultati sportskih klubova i roditela platiša,,,Zna se da je Fiz.vasp.skoro pa nestalo na svim nivoima školovanja(od predškol.do fakultet.)Zašto i to znamo,a niko nema petlju da to stavi na dnevni red,kao i čitav sistem obrazovanja....Svim sportistima i njihovim trenerima i roditeljima SVAKA ČAST;ali NE volim kad se neko kiti tuđim perjem...I još nešto, sam sistem rada Školskog sporta je dugi niz godina isti ,vode ga isti ljudi i KATASTROFALAN je...U sistemu nema sistematskih takmič.po razredima,školama,discipl.,nego učestvuje samo mali broj dece sportista koji se odaberu dan pred takmič.,,...i.t.d....mogu roman napisati i muka mi je od ovog...A deca nam iskrivljena,gojazna,neznaju hodati i što je najgore,gledam ih u parku,neznaju se igrati!!!!!
  • Anonimus 2

    07.11.2013 08:11
    Ko gubi ima pravo da se ljuti!
  • 06.11.2013 21:49
    ajte molim vas
    Osvojili 1. mesto u plivanju i za to je zasluzna skola?!?! kao da deca u okviru fizickog uce plivanje!!! Pa nase skole nemaju ni sale za fizicko a kamoli bazene. O skolskim sekcijama da se ne lazemo.
    Nije nego imaju puno vise boljestojecih ucenika koji imaju novaca da plate clanarine u klubovima i onda ih nastavnici samo organizuju da odu na takmicenje za skolu (neki put i taj deo posla odrade treneri) a skole pokupe lovorike.
    Super je sto se deca bave sportom i ostvaruju dobre rezultate, ali ajde da ne menjamo teze - tu su skole najmanje zasluzne. Malo je skola koje se mogu pohvaliti sportskim uspesima dece koja ne treniraju u klubovima i zato je uspeh skole Milos Crnjanski mnooogo veci od tog 3.mesta jer su njihove gimnasticarke medju prvioma u Srbiji a ne treniraju u klubovima, za razliku od plivaca i atleticara iz Petefi Sandor skole koji su od malena u klubovima
  • paolo

    06.11.2013 19:58
    ..
    Bas cudno kad imaju sportsko odeljenje...
    Farsa.
  • S

    06.11.2013 13:27
    ,,Petefi Sandor,, je divna skola,profesori posveceni đacima,divota.Profesori fizickog predivni.Deca iz ove skole se odlicno upisuju u srednje skole.Sve pohvale.
  • Sale

    06.11.2013 11:36
    info

    a gde su privatne skole ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna